XXIII TROFEU VILA DE GRÀCIA DE GAF I GAM 2022

21/01/2022
XXIII TROFEU VILA DE GRÀCIA DE GAF I GAM 2022

Gimnastes de Catalunya, Galícia i Andalusia, presents al XXIII Trofeu Vila de Gràcia.

El cartell d’enguany està format per 72 esportistes de 13 clubs
La cita serà dissabte 22 de gener pel matí al pavelló del Gràcia GC

Un total de 72 gimnastes de 13 clubs de Catalunya, Galícia i Andalusia competiran en elXXIII Trofeu Vila de Gràcia de gimnàstica artística femenina i masculina, quetindrà lloc dissabte 22 de gener pel matí (entre 9:15h i 13:45 h) al pavelló del GràciaGimnàstic Club (c/ Molist, 2-4; Gràcia; Barcelona).

Les gimnastes participants pertanyen als nivells 3 al 10 de Via Olímpica. La competició es divideix en quatre grups d’edat: benjamí, aleví, infantil i juvenil. En cada grup es lliuraran medalles en la classificació individual de cada aparell: barra, terra, paral·leles i salt, així com una copa al conjunt guanyador.
El Gràcia GC, organitzador del Trofeu, estarà representat a totes les categories de femenina i a totes les de masculina excepte infantil.

Una competició amistosa
El Vila de Gràcia és una competició de caràcter amistós nascuda el 1996 amb l’objectiu de difondre la gimnàstica artística de base i estrènyer lligams entre clubs. Cada any reuneix gimnastes d’alguns dels principals clubs catalans, així com de la resta d’Espanya i d’altres països, que són convidats a participar-hi. Per a moltes de les gimnastes, suposa una ocasió única de participar en una trobada nacional i competir contra esportistes d’altres comunitats. A més, representa una preparació de cara a la temporada de competicions oficials que ara comença. Aquest any hem tingut baixes dels equips estrangers degut a la pandèmia a nivell mundial de la COVID-19.

Els clubs presents aquest any són:

 1. Salt Gimnàstic Club (Girona, Espanya)
2. Gimnasia Artística La Barca (Jerez de la Frontera, España)
3. C.G. Molins de Rei (Molins de Rei, Espanya)
4. Club Ximnasia Ferrolterra (Fene, A Coruña, España)
5. Club Gimnàstica Esplugues Les Moreres (Esplugues, Espanya)
6. Club Esportiu La Salle Gràcia (Barcelona, Espanya)
7. Club Gimnàstic Esparreguera (Esparreguera, Espanya)
8. Club Gimnàstic Vilanova (Vilanova, Espanya)
9. Gràcia Gimnàstic Club (Barcelona, Espanya)
10. Club Gimnàstic Mataró (Mataró, Espanya)
11. Gimnàstica Artística Porqueres (Porqueres, Espanya)
12. EGIBA (Manresa, Espanya)
13. CG Terrassa (Terrassa, Espanya)


La competició començarà a les 9:05h h is’allargarà fins les 13:40h. Posteriorment, hihaurà unes exhibicions a càrrec de les esportistes del Gràcia GC, i finalment es procedirà al lliurament de guardons.

El Trofeu compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona (Institut Barcelona Esports i Districte de Gràcia), la Federació Catalana de Gimnàstica i el Consell Català de l’Esport.